Tirana, Albánia

Universiteti i New York-ut në Tiranë

A felsőoktatási intézmény típusa: egyetemek
Státusz: nem állami

Kapcsolat:

Rr. Medar Shtylla (ish Komuna Parisit)
Tirana, Albania

Tel + 355 4 2441330

Doktori tanulmányoktöbb »
Vállalati gazdálkodás Az előadások nyelve: angol
Computer Science Az előadások nyelve: angol
Humanities and Social Sciences Az előadások nyelve: angol

MBAtöbb »
Master in Business Administration (MBA) Herzing Az előadások nyelve: albán
Master in Business Administration (MBA) IUKB Az előadások nyelve: albán

Sot UNYT është një Universitet privat njihet nga Qeveria Shqiptare, dhe, në këtë mënyrë, studentët kanë mundësi për të përfunduar studimet e tyre në Tiranë, dhe për të marrë një diplomë të dyfishtë, The Bachelors from UNYT, dhe Bachelors nga universiteti më i madh shtetëror të Shtetet e Bashkuara, Universiteti Shtetëror i Nju Jorkut, Empire State College USA.

Duke pasur parasysh rrethanat e reja të tregut global, Universiteti i Nju Jorkut, Tiranë, si anëtar i Grupit NYC te institucionet arsimore, ka krijuar një filozofi të multikulturore arsimore për të përgatitur profesionistë konkurruese që do të dallohen jo vetëm brenda kufijve të tyre Vendi por, gjithashtu, përtej kufijve të kulturës së tyre.

Në të vërtetë, të diplomuarit shqiptarë e NYC-Athinë janë duke punuar në bankat dhe organizatat ndërkombëtare në Greqi dhe në Shqipëri, ndërsa shumë të tjerë e kanë dalluar veten në universitetet në SHBA ku transferuar në mënyrë të plotë Bachelors e tyre 'ose magjistraturës gradë. Një bankë e madhe amerikane-shqiptare ka punësuar disa të diplomuarve tanë shqiptarë.

Bashkëpunimi ynë 16-vjeçar me Universitetin Shtetëror të New York / Empire State College ka siguruar studentët tanë me mundësi për të marrë një diplomë prestigjioze në një shumëllojshmëri të disiplinave, ndërsa ka dhënë atyre mundësi të përfunduar shkallën e tyre në Shtetet e Bashkuara. Empire State College ka themeluar zyrën e vet në UNYT, duke i dhënë kështu mundësi për studentët tanë për të marrë Empire State College Diplomë Bachelor duke plotësuar të gjithë programin në Tiranë.

Për më tepër, përmes partneritetit me Institut Universitaire, UNYT ofron programe MBA, i projektuar për të përmbushur nevojat e nxënësve tanë për përsosmëri në tregun e punës. Në UNYT ne besojmë se kufijtë kombëtarë, etnike, gjuha dhe besimi fetar nuk janë më pengesa për zhvillimin profesional dhe personal.

Az egyetem www honlapja: www2.unyt.edu.al/

Térkép

Privacy Policy