Korçë, Albánia

Universiteti "Fan S. Noli" Korçë

A felsőoktatási intézmény típusa: egyetemek
Státusz: állami

I. Bachelor fokozat
Tanulmányok
Administrim Biznesi në MarketingAz előadások nyelve: albán
Administrim Biznesi në TurizëmAz előadások nyelve: albán
Administrim dhe Politika SocialeAz előadások nyelve: albán
AgrobiznesAz előadások nyelve: albán
AgroushqimAz előadások nyelve: albán
Biologji - KimiAz előadások nyelve: albán
Cikël i ulët dhe AnglishtAz előadások nyelve: albán
Ciklin e UlëtAz előadások nyelve: albán
Ciklin ParashkollorAz előadások nyelve: albán
Filozofi SociologjiAz előadások nyelve: albán
Financë-KontabilitetAz előadások nyelve: albán
Gjuhé AnglezeAz előadások nyelve: albán
Gjuhë-LetërsiAz előadások nyelve: albán
Histori-GjeografiAz előadások nyelve: albán
Infermier - mamiAz előadások nyelve: albán
Infermier i përgjithshëmAz előadások nyelve: albán
MarketingAz előadások nyelve: albán
Matematiké - FizikéAz előadások nyelve: albán
Matematike - InformatikeAz előadások nyelve: albán
MenaxhimAz előadások nyelve: albán
Menaxhim ne BiznesiAz előadások nyelve: albán
Mësuesi e Arsimit Fillor Klasa I-VIAz előadások nyelve: albán
Mësuesi për Arsimin ParashkollorAz előadások nyelve: albán
Mjekësi e Bimëve dhe HortikulturëAz előadások nyelve: albán
Shqipe & FrëngeAz előadások nyelve: albán
Teknologji e Prodhimit BimorAz előadások nyelve: albán
Teknologji InformacioniAz előadások nyelve: albán
TurizëmAz előadások nyelve: albán

II. Magiszter fokozat
Tanulmányok
ADMINISTRIM BIZNESIAz előadások nyelve: albán
Administrim Biznesi në Turizëm dhe MikpritjeAz előadások nyelve: albán
Arsimin fillor (Klasa 1-6)Az előadások nyelve: albán
Filozofi SocialeAz előadások nyelve: albán
Financë-KontabilitetAz előadások nyelve: albán
Gjuhé AnglezeAz előadások nyelve: albán
Gjuhë-LetërsiAz előadások nyelve: albán
Histori-GjeografiAz előadások nyelve: albán
Infermier i përgjithshëmAz előadások nyelve: albán
MarketingAz előadások nyelve: albán
Mësimdhënie per mësuesit e Biologji KimisëAz előadások nyelve: albán
Mësimdhënie për Mësuesit e Shkollave ProfesionaleAz előadások nyelve: albán
Mësuesi për arsimin e mesëm e shkenca sociale me profil minor edukim demokratik dhe komunitarAz előadások nyelve: albán
Mësuesi për Ciklin e UlëtAz előadások nyelve: albán
Teknologji InformacioniAz előadások nyelve: albán
TurizëmAz előadások nyelve: albán
Zhvillim i Integruar RuralAz előadások nyelve: albán

Doktori tanulmányoktöbb »
Studime Doktoraturë Az előadások nyelve: albán
Universiteti ndodhet në pjesën verilindore të qytetit, në Shëtitoren " Rilindasit ". Sot mjediset e universitetit përfshijnë katër ndërtesa ku zhvillon veprimtarinë trupi mësimor dhe administrata. Aty ndodhen dy konviktet e studenteve, fusha e sportit dhe gjithë mjediset e tjera ndihmëse për ta. Universiteti ka dhe departamentin e Infermierisë, që ndodhet pranë zonës spitalore të qytetit. Mësimi në Universitet zhvillohet në gjuhën shqipe. Aty mësohen disa gjuhë të huaja, si anglishtja, frëngjishtja, italishtja dhe gjermanishtja.
Az egyetem www honlapja: www.unkorce.edu.al/

Térkép

Privacy Policy